Canberra stekker

Canberra – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Canberra, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Canberra gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Canberra

Beste foto's & tips van Canberra

'265099' door damfschoenmakers '265099' door damfschoenmakers

AustraliëCanberra

AustraliëCanberra

OUDE POLITIEK?

damfschoenmakers

Dit is het oude regeringsgebouw in Canberra met op de voorgrond een monument en een stel ibissen. In de hoofdstad is het goed te zien dat het hier om politiek draait want er zijn hier veel regerings of belangrijke gebouwen.

'461285' door Annaelle '461285' door Annaelle

AustraliëCanberra

AustraliëCanberra

Yoga op het strand

Annaelle

Yoga leert je ontspannen en terug op adem komen. Evenwicht en harmonie primeren... Het geluid van golven en een streepje ondergaande zon in combinatie met deze prachtige pose zijn daar het levende bewijs van!

Laat kaart zien