Overnachten in het Sydney Opera House! Straks kan het image
Bob

Overnachten in het Sydney Opera House! Straks kan het

Stel je voor: een slaapfeestje in ’s werelds meest bekende operagebouw. Dit is in de toekomst misschien wel mogelijk. Het Sydney Opera House wil namelijk gasten uitnodigen om de nacht door te brengen in het iconische gebouw.



Het Sydney Opera House (Foto: Columbus Reisreporter jamievanommering)



Het gebouw in Australië heeft recent een verzoek ingediend om ’s nachts ook gasten te kunnen verwelkomen. Wordt dat verzoek geaccepteerd, dan willen ze de gasten voor twee nachten in het gebouw laten slapen. Ze stellen zes zalen open die ze omtoveren tot een slaapplek.



Unieke ervaring



Het verzoek dat ze hebben ingediend bestaat uit twee opties: Eén keer per jaar honderd gasten uitnodigen voor twee nachten en kleine groepjes vijf keer per jaar ontvangen, ook voor twee nachten. De zalen worden vol gezet met matrassen, nachtkastjes, lampen en sofa’s. Als gast kom je dan ’s avonds het gebouw binnen, geniet je van een cocktail en diner, bekijk je een opera en vanaf je stoel duik je gelijk je bed in. De volgende dag krijg je een lekker ontbijtje en heb je zelfs de kans om zelf op het podium je zangkunsten te laten zien.



Eerder dit jaar werd ook ’een dergelijk evenement gehouden, waarbij de gasten een acht uur durende optreden konden bijwoonen, en daarna bleven slapen. Het Sydney Opera House wil nu hun gasten het pand op een unieke, innovatieve en nieuwe manier laten beleven. Zie jij jezelf al in het Opera House slapen?