Philadelphia vaccinatie

Ga je op reis naar Philadelphia, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Philadelphia. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Philadelphia en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Philadelphia kan namelijk van gebied tot gebied in Philadelphia verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Philadelphia nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Philadelphia.  

Informatie over Philadelphia

Beste foto's & tips van Philadelphia

'546474' door awesomemore '546474' door awesomemore

Verenigde StatenPhiladelphia

Verenigde StatenPhiladelphia

Happy Holidays

awesomemore

De nieuwe president van Amerika gaat zich o.a. inzetten voor de terugkeer van 'Merry Christmas' waar er nu vaak 'Happy Holidays' wordt gezegd. De verdeeldheid hierover is groot en doet me realiseren dat we in Nederland altijd al 'Prettige Feestdagen' wensen dus dat scheelt weer een discussie zo vlak na Sinterklaas.

'546380' door awesomemore '546380' door awesomemore

Verenigde StatenPhiladelphia

Verenigde StatenPhiladelphia

Traditie

awesomemore

Sinds een jaar of 60 is de lichtjesshow in het voormalige Wanamaker warenhuis (nu Macy’s) een van Philadelphia’s grootste kersttradities. Zes maal per dag vertelt de stem van Julie Andrews samen met 100.000 lampjes het kerstverhaal. Om 1200 en 1800 wordt het spektakel nog groter met dank aan het ruim 100 jaar oude orgel dat dan door dit prachtige gebouw galmt.

'563284' door awesomemore '563284' door awesomemore

Verenigde StatenPhiladelphia

Verenigde StatenPhiladelphia

Mural City

awesomemore

Meer dan vier duizend murals fleuren de muren van Philly op. Dit is er een van, op de hoek van Callowhill Street en 12th Street.

Laat kaart zien