Montana stekker

Montana – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Montana, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Montana gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Montana

Beste foto's & tips van Montana

'288186' door jdevaan '288186' door jdevaan

Verenigde StatenMontana

Verenigde StatenMontana

Heet-water-bron in...

jdevaan

De maand loopt ten einde, dus bij deze nog een foto voor het thema: water. In dit geval heet water in een heetwaterbron in Yellowstone in het Black Sand Basin gebied.

'349184' door Marvett '349184' door Marvett

Verenigde StatenMontana

Verenigde StatenMontana

Big Horn Sheep...(ste

Marvett

Eindelijk een Big Horn Sheep (Steenbok) tegen een blauwe lucht in Yellowstone. Winters zijn hier uitermate streng en sneeuwrijk. Je hebt dus ook veel grijze omstandigheden. Dit was gewoon geluk. De afstand is ongeveer 25 meter, uit de auto gesprongen, beanbag op het portier en schieten maar.

'254523' door dianethone '254523' door dianethone

Verenigde StatenMontana

Verenigde StatenMontana

Lake Mac Donald

dianethone

Glacier National Park. Dit park maakt deel uit van de Rocky Mountains. De enige rijweg door het park is de going to the sun route,een bergpas van ruige schoonheid.Op de foto het Lake Mc Donald en er is daar een lodge met gelijkluidende naam waar het heel sfeervol logeren is.

Laat kaart zien

Laatste Montana artikelen

Door: Tom Aussems
Video: Nieuwe sport: riviersurfen

Doorgewinterde surfers staan erom bekend in alle uithoeken van de wereld op zoek te gaan naar de hoogste golven. De surfers in dit filmpje namen dat wel heel letterlijk. Ze streken neer in de bergen in de Amerikaanse staat Montana waar ze een nieuwe sport uitoefenden: riviersurfen.

Doorgewinterde surfers staan erom bekend in alle uithoeken van de wereld op zoek te gaan naar de hoogste golven. De surfers in dit filmpje namen dat w...