Montana malaria

Is er malaria in Montana en wat zijn de malaria gebieden Montana? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Montana, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Montana. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Montana verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Montana om te zien of jouw Montana reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Montana is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Montana

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Montana.  

Informatie over Montana

Beste foto's & tips van Montana

'288186' door jdevaan '288186' door jdevaan

Verenigde StatenMontana

Verenigde StatenMontana

Heet-water-bron in...

jdevaan

De maand loopt ten einde, dus bij deze nog een foto voor het thema: water. In dit geval heet water in een heetwaterbron in Yellowstone in het Black Sand Basin gebied.

'349184' door Marvett '349184' door Marvett

Verenigde StatenMontana

Verenigde StatenMontana

Big Horn Sheep...(ste

Marvett

Eindelijk een Big Horn Sheep (Steenbok) tegen een blauwe lucht in Yellowstone. Winters zijn hier uitermate streng en sneeuwrijk. Je hebt dus ook veel grijze omstandigheden. Dit was gewoon geluk. De afstand is ongeveer 25 meter, uit de auto gesprongen, beanbag op het portier en schieten maar.

'254523' door dianethone '254523' door dianethone

Verenigde StatenMontana

Verenigde StatenMontana

Lake Mac Donald

dianethone

Glacier National Park. Dit park maakt deel uit van de Rocky Mountains. De enige rijweg door het park is de going to the sun route,een bergpas van ruige schoonheid.Op de foto het Lake Mc Donald en er is daar een lodge met gelijkluidende naam waar het heel sfeervol logeren is.

Laat kaart zien

Laatste Montana artikelen

Door: Tom Aussems
Video: Nieuwe sport: riviersurfen

Doorgewinterde surfers staan erom bekend in alle uithoeken van de wereld op zoek te gaan naar de hoogste golven. De surfers in dit filmpje namen dat wel heel letterlijk. Ze streken neer in de bergen in de Amerikaanse staat Montana waar ze een nieuwe sport uitoefenden: riviersurfen.

Doorgewinterde surfers staan erom bekend in alle uithoeken van de wereld op zoek te gaan naar de hoogste golven. De surfers in dit filmpje namen dat w...