Grand Canyon stekker

Grand Canyon – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Grand Canyon, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Grand Canyon gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Grand Canyon

Beste foto's & tips van Grand Canyon

'460404' door ErwinenManon '460404' door ErwinenManon

Verenigde StatenGrand Canyon

Verenigde StatenGrand Canyon

Sunset @ Hopi Point

ErwinenManon

Na eerst een volledige dag de South rim te hebben afgewandeld zijn we rond zonsondergang op advies van de park rangers teruggegaan naar Hopi Point waar we van een prachtige zonsondergang hebben genoten!

'494919' door PleunGroeneveld '494919' door PleunGroeneveld

Verenigde StatenGrand Canyon

Verenigde StatenGrand Canyon

In de Grand Canyon

PleunGroeneveld

Erg leuk was het om met de helikopter in de Grand Canyon te landen, wij deden deze tocht vanuit Las Vegas. We zijn ook in Sedona geweest en ook van daaruit is het mogelijk om een mooie tocht te maken naar de Canyon, en kan zelfs nog goedkoper zijn. Afhankelijk van de soort excursie) die je wilt maken.Maar waar vandaan je het ook doet het blijft spectaculair en je ziet hele mooi vergezichten.

'483283' door MiekeDeHaas '483283' door MiekeDeHaas

Verenigde StatenGrand Canyon

Verenigde StatenGrand Canyon

Licht en schaduw

MiekeDeHaas

Grand Canyon is een zeer diepe kloof in het noorden van Arizona.Door de diepe kloof ontstaat er veel schaduw met zonnige stukken. In de loop van miljoenen jaren heeft het water van Colorado deze kloof doen ontstaan. De canyon is ongeveer 435 kilometer lang en heeft een breedte van 15 á 29 kilometer. Elke moment van de dag is het daar mooi. Laat je auto/camper achter op de parkeerplaats en maak kosteloos gebruik van de shuttlebus. Deze bus rijdt langs de kloof en je kunt steeds in en uit stappen. Ook goed voor het milieu. Graag even vergroten

Laat kaart zien