Grand Canyon malaria

Is er malaria in Grand Canyon en wat zijn de malaria gebieden Grand Canyon? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Grand Canyon, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Grand Canyon. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Grand Canyon verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Grand Canyon om te zien of jouw Grand Canyon reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Grand Canyon is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Grand Canyon

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Grand Canyon.  

Informatie over Grand Canyon

Beste foto's & tips van Grand Canyon

'460404' door ErwinenManon '460404' door ErwinenManon

Verenigde StatenGrand Canyon

Verenigde StatenGrand Canyon

Sunset @ Hopi Point

ErwinenManon

Na eerst een volledige dag de South rim te hebben afgewandeld zijn we rond zonsondergang op advies van de park rangers teruggegaan naar Hopi Point waar we van een prachtige zonsondergang hebben genoten!

'494919' door PleunGroeneveld '494919' door PleunGroeneveld

Verenigde StatenGrand Canyon

Verenigde StatenGrand Canyon

In de Grand Canyon

PleunGroeneveld

Erg leuk was het om met de helikopter in de Grand Canyon te landen, wij deden deze tocht vanuit Las Vegas. We zijn ook in Sedona geweest en ook van daaruit is het mogelijk om een mooie tocht te maken naar de Canyon, en kan zelfs nog goedkoper zijn. Afhankelijk van de soort excursie) die je wilt maken.Maar waar vandaan je het ook doet het blijft spectaculair en je ziet hele mooi vergezichten.

'483283' door MiekeDeHaas '483283' door MiekeDeHaas

Verenigde StatenGrand Canyon

Verenigde StatenGrand Canyon

Licht en schaduw

MiekeDeHaas

Grand Canyon is een zeer diepe kloof in het noorden van Arizona.Door de diepe kloof ontstaat er veel schaduw met zonnige stukken. In de loop van miljoenen jaren heeft het water van Colorado deze kloof doen ontstaan. De canyon is ongeveer 435 kilometer lang en heeft een breedte van 15 á 29 kilometer. Elke moment van de dag is het daar mooi. Laat je auto/camper achter op de parkeerplaats en maak kosteloos gebruik van de shuttlebus. Deze bus rijdt langs de kloof en je kunt steeds in en uit stappen. Ook goed voor het milieu. Graag even vergroten

Laat kaart zien