Golden Gate Bridge visum

Als je op reis gaat naar Golden Gate Bridge, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Golden Gate Bridge nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Golden Gate Bridge heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Golden Gate Bridge bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Golden Gate Bridge overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Golden Gate Bridge gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Golden Gate Bridge

Beste foto's & tips van Golden Gate Bridge

'500069' door martinhectors '500069' door martinhectors

Verenigde StatenGolden Gate Bridge

Verenigde StatenGolden Gate Bridge

Golden Gate

martinhectors

De Golden Gate Bridge is een technisch meesterstuk vol superlatieven. De brug was in 1937 de langste en hoogste hangbrug ter wereld. De Golden Gate Bridge genoot al snel na de voltooiing wereldfaam, niet enkel vanwege de records brekende afmetingen maar ook vanwege het prachtige Art Deco ontwerp van de twee gigantische torens en de prachtige omgeving waarin de brug zicht bevindt, tussen twee natuurgebieden aan de Stille Oceaan. Ook de opvallend oranje-rode kleur droeg bij tot de populariteit. De kleur van de brug werd voorgesteld door ingenieur Irving Morrows, die het traditionele grijs te saai vond. En ondanks het feit dat de Golden Gate Bridge de titel van hoogste en langste brug reeds lang heeft moeten afstaan, is het nog steeds een van de beroemdste bouwwerken ter wereld. Best even openen.

'506439' door hamminga '506439' door hamminga

Verenigde StatenGolden Gate Bridge

Verenigde StatenGolden Gate Bridge

Fietsen over de Golde

hamminga

Zo kenmerkend voor het heerlijke San Francisco: de Golden Gate Bridge. Wij hadden geluk, en prachtig, helder weer. Het is erg leuk om een fiets te huren en over de beroemde brug te fietsen (uitzicht! Mooi! hoog....). Bovenop de brug zegt onze zoon (toen 4 jaar): "Mag ik even op de leuning zitten?" Ik dacht dat ik een hartverzakking kreeg. "Dat lijkt me geen goed idee schat, blijf maar lekker achterop de fiets zitten. Daarna aan de overkant lekker lunchen aan het water (de San Francisco Bay) in het leuke plaatsje Sausalito. Met geweldig uitzicht op de stad. En daarna met de boot, langs het legendarische Alcatraz, terug naar San Francisco. Waarschijnlijk niet heel origineel, maar ozo leuk!

Laat kaart zien