Chicago visum

Als je op reis gaat naar Chicago, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Chicago nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Chicago heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Chicago bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Chicago overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Chicago gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Chicago

Beste foto's & tips van Chicago

'529328' door awesomemore '529328' door awesomemore

Verenigde StatenChicago

Verenigde StatenChicago

Pastorale

awesomemore

Wanneer de dag in Chicago er voor de zon weer op zit en de nacht ontwaakt, gaan de mensen naar bed en ontwaken de gebouwen.

'201359' door karen78 '201359' door karen78

Verenigde StatenChicago

Verenigde StatenChicago

The bean

karen78

The Bean is een must see in Chicago en je kan er de grappigste foto's maken van mensen die zichzelf aan het spiegelen zijn maar je kan er ook gewoon een reflectie van de stad in zien.

'341491' door Esthers '341491' door Esthers

Verenigde StatenChicago

Verenigde StatenChicago

The Bean

Esthers

Downtown Chicago, inhet Millenium park vind je ''the bean''. De skyline van Chicago weerspiegelt prachtig in het gepolijste rvs sculptuur en zoals je ziet is het ook een toeristische attractie!

Laat kaart zien

Laatste Chicago artikelen

Chicago - Door de ogen van de locals

Te lang heeft Chicago in de schaduw gestaan van krachtpatsers New York en Los Angeles en geworsteld met clichés als ‘gangsterparadijs’ en ‘grauwe industriestad’. Maar locals weten hoe de vork in de steel zit. De derde stad van Amerika barst van de creatieve energie en heeft een culturele scene die z...

Te lang heeft Chicago in de schaduw gestaan van krachtpatsers New York en Los Angeles en geworsteld met clichés als ‘gangsterparadijs’ en ‘grauwe indu...