Wááát! Voor € 175 naar New York met Ryanair image
Midasket

Wááát! Voor € 175 naar New York met Ryanair

Heb jij het ook al voorbij zien komen op Facebook? De marketing director van Ryanair kondigde goedkope trans-Atlantische vluchten aan. Dat betekent dat jij vanaf september voor maar € 175 naar New York vliegt! Plannen maar…



De beroemde skyline (Foto: Reisreporter JMoerkens)



Het kan haast ook niet anders voor deze prijs, maar er zit een addertje onder het gras. Om zo’n goedkope vlucht mogelijk te maken gaat Ryanair zich verbinden aan Norwegian en Aer Lingus, die al vluchten naar New York aanbieden. Concreet houdt dit in dat je in bijvoorbeeld Dublin overstapt van Ryanair naar een van beide partners. Het goede nieuws is dat je de vlucht in zijn geheel gewoon op de website van Ryanair kunt boeken. 



Kosten: € 175



De Franse krant La Libre rekende uit dat je vanaf de luchthaven Brussel Charleroi voor ongeveer € 75 met Ryanair naar Dublin vliegt en vanuit Dublin voor ongeveer € 100 met Norwegian of Air Lingus naar New York vliegt. Totaalprijs: € 175 voor een enkele reis. En dat allemaal met één ticket en zónder dat je je koffer weer moet in- en uitchecken. Bovendien kun je er ook nog een dag of twee aan vastplakken in Dublin. Zo erg is het dus niet. Zeg eerlijk: wie wilt nu niet voor een prikkie naar The Big Apple?! Ryanair is hard bezig om deze nieuwe route ook vanuit Amsterdam uit te rollen. Houd de website in de gaten.