| 8.6 / 10 (68 reviews)

Nederlandse Antillen Visum

Als je op reis gaat naar Nederlandse Antillen, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Nederlandse Antillen nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Nederlandse Antillen heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Nederlandse Antillen bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Nederlandse Antillen overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Nederlandse Antillen gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Praktische informatie


Ook handig om te weten

De hoofdstad van Nederlandse Antillen is Willemstad.
Aantal inwoners in Nederlandse Antillen: 216.000.
Oppervlakte van Nederlandse Antillen: 2x Nederland.
De reistijd naar Nederlandse Antillen is +/- 10 uur.
Gesproken Talen in Nederlandse Antillen: Nederlands, Papiamento.
Aanvlieghaven(s) van Nederlandse Antillen: Kralendijk (BON), Willemstad (CUR),.