Nederlandse Antillen stekker

Nederlandse Antillen – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Nederlandse Antillen, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Nederlandse Antillen gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Nederlandse Antillen gebruikt kunnen worden zijn : Type A, B en F
Stekker A
Stekker B
Stekker F

Informatie over Nederlandse Antillen

'416640' door nita92 '416640' door nita92

Nederlandse Antillen

Nederlandse Antillen

Lichtjes op het stran

Ik heb vandaag al zoveel mooie fotos en wensen voorbij zien voorbijkomen, dat ik die van mij ook nog maar even plaats. Onze laatste avond op Curaçao, nog even naar het strand en naar de prachtige zonsondergang kijken. Het zit er weer op helaas, wachten op 2014 voor een nieuwe reis. Met deze lichtjes op het strand in Curaçao wil ik jullie warme en sfeervolle feestdagen toewensen. En dan komt 2014 er weer aan, dat het maar weer een inspirerend reisjaar voor jullie mag worden! Heel hartelijk dank voor al jullie leuke reacties het afgelopen jaar, ik heb ervan genoten.

'522443' door RobHoekstra '522443' door RobHoekstra

Nederlandse Antillen

Nederlandse Antillen

Curaçao aan de...hori

Hier sta ik op een verlaten stukje strand van klein Curaçao, een klein onbewoond eiland 45 minuten varen van Curaçao. Op de foto zie je links aan de horizon een stukje van (groot) Curaçao. Ik bezocht dit eilandje tijdens een dagje duiken. Het uurtje aan land was lekker meegenomen op deze trip. Het water rondom dit eilandje is kraakhelder en schotelt je de mooiste kleuren blauw voor.

'266733' door georgena '266733' door georgena

Nederlandse Antillen

Nederlandse Antillen

Mating

Butterflies are beautiful interesting creatures and I've always loved watching them, but really knew little about them. After doing some research found the name of these two..."Orange Lace Wing" This photo was taken in Aruba Butterfly Farm.

Bekijk alle Nederlandse Antillen foto's en tips