Veracruz stekker

Veracruz – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Veracruz, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Veracruz gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Veracruz

Beste foto's & tips van Veracruz

'163542' door Mathilda '163542' door Mathilda

MexicoVeracruz

MexicoVeracruz

Feestje!

Mathilda

Dit jongetje kwamen we tegen tijdens een wandeling naar Laguna Catemaco (een meer). We nemen vaak wat mee, zoals pennen, blocnotes of ballonnen voor kinderen die we tegen komen en als bedankje voor het maken van een foto. Hij had blijkbaar nog nooit een ballon opgeblazen, dus moesten we dat voor doen en uiteindelijk lukte het hem ook! Feestje!

'329699' door jonazito '329699' door jonazito

MexicoVeracruz

MexicoVeracruz

Waternevel bij...Eyip

jonazito

De waterval van Eyipantla figureert in de film "Apokalyps" van Mel Gibson. Het hoofdpersonage springt er op een bepaald moment vanaf om te ontsnappen aan zijn achtervolgers. Moeilijk voor te stellen, met zoveel watergeweld.

'329569' door jonazito '329569' door jonazito

MexicoVeracruz

MexicoVeracruz

Avondgloren in...Tlac

jonazito

Tlacotalpan ligt helemaal buiten de touristische routes, hoewel het een juweeltje is van ingedommelde Caraïbische architectuur en sfeer, onbelangrijk geworden als havenstadje door de opkomst van de trein in de 20ste eeuw. Op deze foto het stadspleintje met de San Cristobal kerk.

Kaart van Veracruz en omgeving