Veracruz malaria

Is er malaria in Veracruz en wat zijn de malaria gebieden Veracruz? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Veracruz, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Veracruz. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Veracruz verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Veracruz om te zien of jouw Veracruz reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Veracruz is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Veracruz

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Veracruz.  

Informatie over Veracruz

Beste foto's & tips van Veracruz

'163542' door Mathilda '163542' door Mathilda

MexicoVeracruz

MexicoVeracruz

Feestje!

Mathilda

Dit jongetje kwamen we tegen tijdens een wandeling naar Laguna Catemaco (een meer). We nemen vaak wat mee, zoals pennen, blocnotes of ballonnen voor kinderen die we tegen komen en als bedankje voor het maken van een foto. Hij had blijkbaar nog nooit een ballon opgeblazen, dus moesten we dat voor doen en uiteindelijk lukte het hem ook! Feestje!

'329699' door jonazito '329699' door jonazito

MexicoVeracruz

MexicoVeracruz

Waternevel bij...Eyip

jonazito

De waterval van Eyipantla figureert in de film "Apokalyps" van Mel Gibson. Het hoofdpersonage springt er op een bepaald moment vanaf om te ontsnappen aan zijn achtervolgers. Moeilijk voor te stellen, met zoveel watergeweld.

'329569' door jonazito '329569' door jonazito

MexicoVeracruz

MexicoVeracruz

Avondgloren in...Tlac

jonazito

Tlacotalpan ligt helemaal buiten de touristische routes, hoewel het een juweeltje is van ingedommelde Caraïbische architectuur en sfeer, onbelangrijk geworden als havenstadje door de opkomst van de trein in de 20ste eeuw. Op deze foto het stadspleintje met de San Cristobal kerk.

Kaart van Veracruz en omgeving