Mexico stekker

Mexico – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Mexico, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Mexico gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Mexico gebruikt kunnen worden zijn : Type A en B
Stekker A
Stekker B

Informatie over Mexico

'563906' door Marpauproductions '563906' door Marpauproductions

Mexico

Mexico

Poema

Prachtige foto van een poema in mooie natuurlijke omgeving. Deze foto is genomen in Mexico. Doordat de poema bijna verscholen zit tussen de takken vind ik dit een erg geslaagde compositie

'419361' door PleunGroeneveld '419361' door PleunGroeneveld

Mexico

Mexico

Green Iguana

Iguana is een geslacht van leguanen, behorend tot de hagedissen. Op de foto de groene iguaan welke ik zag zitten langs de waterkant, en net lang genoeg om een foto te maken.

'570714' door ThijsvandenBurg '570714' door ThijsvandenBurg

Mexico

Mexico

Kunst in Campeche

In het kleurrijke havenstadje Campeche op het Mexicaanse Yucatan is het prettig ronddwalen door de straatjes bezaaid met kunst. Het is wel wat toeristisch en wordt druk bezocht maar wordt niet overlopen door de menigte die toch vooral aan de Oostkust blijft hangen. En soms heb je dus ook lege straten met een liggende Rubensdame als gezelschap.

Bekijk alle Mexico foto's en tips