Dominicaanse Republiek stekker

Dominicaanse Republiek – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Dominicaanse Republiek, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Dominicaanse Republiek gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Dominicaanse Republiek gebruikt kunnen worden zijn : Type A
Stekker A

Informatie over Dominicaanse Republiek

'538310' door marcvankessel '538310' door marcvankessel

Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

It doesn't fit in

Raar eigenlijk dat we gebouwen waar godsverering plaats vindt tempels noemen als het gaat om de Maya, Boeddhisten, of Hindu. Maar als we het over christenen hebben, dan noemen we het een kerk. Anyway, de kerk op deze foto is de Nuestra Señora de la Altagracia kathedraal in Higuey. Het is een vrij moderne kathedraal, gebouwd in 1970 ter ere van paus Paulus VI. Hij lijkt er totaal niet op, maar ik moest wel gelijk denken aan de Hallgrímskirkja uit Reykjavik. Misschien heeft het er mee te maken dat beide kerken totaal niet passen in de omgeving, maar daardoor wel des te meer op vallen.

'520918' door TicoTica '520918' door TicoTica

Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

Carnaval in Sosua

In 2002 waren we, bij toeval, tijdens het carnaval in de Dominicaanse Republiek. We werden uitgenodigd en hebben ons volledig in het feestgedruis gedompeld. Wat een geweldige ervaring was dat! 1 waar we met heel veel plezier aan terugdenken, vooral met carnaval. - Scan 2002-

'401016' door Mary54 '401016' door Mary54

Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

Vreemd zonnebad!

Op hetr strand van Playa Grande, èèn van de mooiste stranden die ooit gezien heb gelegen aan de noordkant van de Dominicaanse Republiek, zag ik deze man zich zelf ingraven om zich te beschermen tegen de zon, ik heb met bewondering zitten kijken dat hij gewoon een tukkie ging doen!

Bekijk alle Dominicaanse Republiek foto's en tips