Costa Rica Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Top-10 Waterfoto's

Gepubliceerd: 07 dec 2010 6
Water. Het is divers in al haar vormen, als sneeuw, regen of ijs. Als voedsel- of hulpbron. Zo divers als water is, zo gevarieerd waren ook alle waterplaten waarmee de Reisreporters de redactie hebben overspoeld. Van werkfoto's en wildlife tot landschappen en portretten, ze waren er allemaal. Columbus geeft je de top-10 waterfoto's van de Reisreporters!

10. Tweede langste golfDe surfers aan de westkust van Costa Rica genieten met volle teugen van het water. Reisreporter Rsteeghs surft met deze foto naar een tiende plek!

Foto door: Rsteeghs.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

3 reactie(s) bij "Top-10 Waterfoto's"

 • profile image comment

  Prachtige foto! schitterende kleuren en sfeer!

  Door Hermine • geplaatst op 2010-12-07 14:47:24
 • profile image comment

  Prachtige foto,Rieneke

  Door schenkel • geplaatst op 2010-12-07 18:55:18
 • profile image comment

  Prachtige foto Rieneke. Een verdiende plaats in de top 10

  Door jhhuijs • geplaatst op 2010-12-07 19:36:43

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer Costa Rica artikelen

Door: Roselinde
Slapen tussen de wilde dieren: 5 wildlifehotels

Wakker worden tussen de pinguïns, een croissantje oppeuzelen naast de giraffen of een schattige luiaard als buurman? Dat kan dus écht! Hier zijn vijf dromerige wildlifehotels waar jij hoogstwaarschijnlijk ook een nachtje wil snurken.

Wakker worden tussen de pinguïns, een croissantje oppeuzelen naast de giraffen of een schattige luiaard als buurman? Dat kan dus écht! Hier zijn vijf...

Seks, dutjes en rode wijn. Zo halen ze hier de 100 ...

Honderd kaarsjes uitblazen. Voor bewoners van zogenaamde Blue Zones is het allesbehalve ondenkbaar. Het geheim? Uiteraard een goed dieet, maar ook seks, dutjes, goede vrienden en wijn. Heel veel wijn... Dit zijn de 'blauwste' geografische gebieden op aarde.

Honderd kaarsjes uitblazen. Voor bewoners van zogenaamde Blue Zones is het allesbehalve ondenkbaar. Het geheim? Uiteraard een goed dieet, maar ook sek...