Canada stekker

Canada – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Canada, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Canada gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Canada gebruikt kunnen worden zijn : Type A en B
Stekker A
Stekker B

Informatie over Canada

'545950' door ChristaThieme '545950' door ChristaThieme

Canada

Canada

Kolkende rivier

Een kolkende watermassa verdwijnt achter de bocht in de Fraser River. De foto laat een typisch landschap zien uit de Rocky Mountains in Canada en is genomen bij het redelijk onbekende Reargard Falls. De watervallen van Reargard Falls zijn niet de hoogste, breedste of het meest spectaculair, maar ze liggen op een prachtig plekje vlakbij de Yellowhead Road die wij reden vanuit Jasper, Alberta richting de Blue River, British Columbia. Bij het passeren van de grens tussen de twee provincies passeer je ook een tijdgrens. De klok dient dan ook een uurtje verzet te worden!

'421500' door Trude '421500' door Trude

Canada

Canada

Patricia Lake

In de Canadese provincie Alberta liggen schitterende meren. Patricia Lake is daar een van. Het meer ligt schitterend en wordt omsloten door indrukwekkende (besneeuwde) bergen.

'210101' door georgena '210101' door georgena

Canada

Canada

Sprit Island

Spirit Island is a tiny island in the middle of Maligne Lake in Jasper National Park. This landmark is the destination of boat trips across Maligne Lake which takes about one hour. it is a breathtaking view, Spirit Island enjoys worldwide reputation. This landmark is one of the most famous views of the Canadian Rockies, you see pictures of it on most all of the Canadian calenders.

Bekijk alle Canada foto's en tips