Belize stekker

Belize – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Belize, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Belize gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Belize gebruikt kunnen worden zijn : Type B en G
Stekker B
Stekker G

Informatie over Belize

'349178' door nita92 '349178' door nita92

BelizeCaracol

BelizeCaracol

Tanager

Als ik me goed heb laten influisteren is dit een vogel uit de Tanager”serie”. Welke precies durf ik niet te zeggen, daar er wel zo’n 240 soorten van zijn. De vogel is nogal roodachtig van kleur en had een hele harem aan vrouwtjes bij zich. De vrouwtjes niet zo mooi gekleurd als hij natuurlijk, zij hebben bruinere veertjes. Dankjewel Els, het is inderdaad de Red trhoated Ant-Tanager

'513573' door hestermaasdam '513573' door hestermaasdam

BelizeCaye Caulker

BelizeCaye Caulker

Gevlekte adelaars rog

Een dag mee op een zeilboot naar koraalrif, Er gaat een gids mee als we gaan snorkelen, die er een hoog tempo op na houdt. krijg bijna niet de kans om foto's te maken maar doe het toch. Ben hier waarschijnlijk maar 1 keer!

'413565' door nita92 '413565' door nita92

BelizeKustgebied

BelizeKustgebied

Different world

Hoe kleurrijk is toch de onderwaterwereld. Als je visjes wilt gaan bekijken, dan is duiken in Belize in het prachtige blauwe water een absolute aanrader. Dit kleurrijke groepje met pruillipjes en grote ogen kwamen we daar ook tegen. Belize heeft het op een na grootste koraalrif ter wereld, er is genoeg te zien in dit kleine landje zowel boven als onder het wateroppervlak.

Bekijk alle Belize foto's en tips