Dangriga visum

Als je op reis gaat naar Dangriga, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Dangriga nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Dangriga heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Dangriga bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Dangriga overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Dangriga gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Dangriga

Beste foto's & tips van Dangriga

'1077789' door jeroenkleiberg '1077789' door jeroenkleiberg

BelizeDangriga

BelizeDangriga

Wachten op de boot...

jeroenkleiberg

Als je naar Tobacco Caye wilt moet je eerst naar Dangriga. Wanneer je aankomt word je direct aangesproken om met een speedboot naar het tropische eiland voor de kust te worden vervoerd. Als je wat later op de middag aankomt is het misschien zonde om direct door te reizen. Dan kun je er voor kiezen een nacht in Dangriga te blijven en een rondje te lopen. Je komt er verrassend leuk fotomateriaal tegen. Lange tijd was Dangriga de tweede stad van het land na Belize City. Met ongeveer 9.100 inwoners geeft dit wel een beetje aan hoe groot de plaatste in Belize zijn.

Laat kaart zien

Laatste Dangriga artikelen