Picos de Europa NP stekker

Picos de Europa NP – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Picos de Europa NP, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Picos de Europa NP gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Picos de Europa NP

Beste foto's & tips van Picos de Europa NP

'485592' door wisseschout '485592' door wisseschout

SpanjePicos de Europa NP

SpanjePicos de Europa NP

Eerst de kabelbaan en

wisseschout

In Funte De op 1000 meter hoogte pakken we de kabelbaan omhoog. Met mijn hoogtevrees geen feest. Eenmaal boven kun je kiezen uit verschillende wandelroutes. Beneden liepen we in t-shirt, boven met een warmte fleece, een jas en handschoenen aan. Flink veel eten en drinken en daar gaan we. We klimmen langs een heel smal paadje langs puinhellingen steeds hoger. Onze beloning is uiteindelijk na een heel eng stukje [ het stormde heel erg ] een prachtig uitzicht op de verre kustlijn.

'483429' door wisseschout '483429' door wisseschout

SpanjePicos de Europa NP

SpanjePicos de Europa NP

Wandelen in de Picos

wisseschout

In de Picos staan er veel wandelingen uitgezet. Gewoon de bordjes volgen dus. Het is allemaal makkelijk te vinden daar met een beetje goed boek. Wij hebben veel gehad aan de Michelin gids Noord- Spanje. De duur van de wandelingen staan er bij al moet ik zeggen dat er bij ons elke keer wel het dubbele in uren erbij kwam. Op de foto staan we heel hoog en viel het late avondlicht nog net het dal in

'457452' door vulture1960 '457452' door vulture1960

SpanjePicos de Europa NP

SpanjePicos de Europa NP

Picos de Europa

vulture1960

Prachtige wandeling gemaakt op de Picos. Om 2 meertjes heen. Alleen in het gezelschap van de koeien. Was ook prachtig weer. Onderweg bij een boerderij wat gedronken.

Laat kaart zien