La Gomera visum

Als je op reis gaat naar La Gomera, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum La Gomera nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor La Gomera heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor La Gomera bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met La Gomera overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa La Gomera gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over La Gomera

Beste foto's & tips van La Gomera

'457494' door Fransvdg '457494' door Fransvdg

SpanjeLa Gomera

SpanjeLa Gomera

Wonderlijk

Fransvdg

Hoe kan het zo groeien? Deze wonderlijke plant zag ik op het prachtige eiland La Gomera. Als iemand de naam weet, dan hoor ik die graag. En wat La Gomera betreft, een aanrader! Volop natuur op maar een uur varen vanaf Tenerife.

'176340' door Biaed '176340' door Biaed

SpanjeLa Gomera

SpanjeLa Gomera

Nevelwoud La Gomera

Biaed

Nevelwoud op La Gomera

'313053' door Bowral '313053' door Bowral

SpanjeLa Gomera

SpanjeLa Gomera

Slingeren

Bowral

La Gomera is een heel verrassend eiland. Het bergachtige landschap nodigt uit tot het maken van prachtige ritjes of flinke wandelingen. Massatoerisme is hier, in tegenstelling tot de meeste andere Canarische eilanden, onbekend … Dit is overigens geen luchtfoto. Ik sta gewoon, weliswaar met knikkende knieën, op het randje

Laat kaart zien