La Gomera vaccinatie

Ga je op reis naar La Gomera, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties La Gomera. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in La Gomera en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies La Gomera kan namelijk van gebied tot gebied in La Gomera verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties La Gomera nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties La Gomera.  

Informatie over La Gomera

Beste foto's & tips van La Gomera

'457494' door Fransvdg '457494' door Fransvdg

SpanjeLa Gomera

SpanjeLa Gomera

Wonderlijk

Fransvdg

Hoe kan het zo groeien? Deze wonderlijke plant zag ik op het prachtige eiland La Gomera. Als iemand de naam weet, dan hoor ik die graag. En wat La Gomera betreft, een aanrader! Volop natuur op maar een uur varen vanaf Tenerife.

'176340' door Biaed '176340' door Biaed

SpanjeLa Gomera

SpanjeLa Gomera

Nevelwoud La Gomera

Biaed

Nevelwoud op La Gomera

'313053' door Bowral '313053' door Bowral

SpanjeLa Gomera

SpanjeLa Gomera

Slingeren

Bowral

La Gomera is een heel verrassend eiland. Het bergachtige landschap nodigt uit tot het maken van prachtige ritjes of flinke wandelingen. Massatoerisme is hier, in tegenstelling tot de meeste andere Canarische eilanden, onbekend … Dit is overigens geen luchtfoto. Ik sta gewoon, weliswaar met knikkende knieën, op het randje

Laat kaart zien