La Gomera stekker

La Gomera – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar La Gomera, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in La Gomera gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over La Gomera

Beste foto's & tips van La Gomera

'457494' door Fransvdg '457494' door Fransvdg

SpanjeLa Gomera

SpanjeLa Gomera

Wonderlijk

Fransvdg

Hoe kan het zo groeien? Deze wonderlijke plant zag ik op het prachtige eiland La Gomera. Als iemand de naam weet, dan hoor ik die graag. En wat La Gomera betreft, een aanrader! Volop natuur op maar een uur varen vanaf Tenerife.

'176340' door Biaed '176340' door Biaed

SpanjeLa Gomera

SpanjeLa Gomera

Nevelwoud La Gomera

Biaed

Nevelwoud op La Gomera

'313053' door Bowral '313053' door Bowral

SpanjeLa Gomera

SpanjeLa Gomera

Slingeren

Bowral

La Gomera is een heel verrassend eiland. Het bergachtige landschap nodigt uit tot het maken van prachtige ritjes of flinke wandelingen. Massatoerisme is hier, in tegenstelling tot de meeste andere Canarische eilanden, onbekend … Dit is overigens geen luchtfoto. Ik sta gewoon, weliswaar met knikkende knieën, op het randje

Laat kaart zien