Kazan stekker

Kazan – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Kazan, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Kazan gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Kazan

Beste foto's & tips van Kazan

'227974' door dcbrouwer '227974' door dcbrouwer

RuslandKazan

RuslandKazan

Kul Sharif moskee

dcbrouwer

Volgens de Lonely Planet is de Kul Sharif moskee de grootste van Europa. Deze foto is in december gemaakt net toen het een paar dagen boven nul was en het meeste sneeuw gesmolten was.

'227977' door dcbrouwer '227977' door dcbrouwer

RuslandKazan

RuslandKazan

SS Petrus en Paulus..

dcbrouwer

Een nacht foto van de SS Petrus en Paulus kathedraal. De rode gloed in de lucht komt van de, bevroren, Volga rivier die het licht van de stad weerkaatst tegen de wolken. Je ziet dan ook een grote rode streep in de lucht.

'373044' door morealin13 '373044' door morealin13

RuslandKazan

RuslandKazan

Kazan, Tatatstan

morealin13

St. Peter en Paul Kathedraal, Kazan, Tatarstan, Rusland. Geweldig mooie kerk in Kazan, mooie gele ornamenten en vanaf hier heb je uitzicht over de gehele stad.

Laat kaart zien