Ontdek Noorwegen en WIN 2 tickets naar Oslo!

Gepubliceerd: 10 jun 2017 0
Noorwegen is een land dat niet in één hokje te plaatsen valt. Het langgerekte land strekt zich uit van Skagerrak tot de Noordkaap aan de Barentszzee. Een groot deel ligt binnen de noordpoolcirkel. Er is dan ook genoeg te doen!Laat je inspireren door verhalen en foto's die je doen wensen dat je al in Noorwegen was (Foto: © M. Fredriksson)In Noorwegen kun je heerlijke lokale specialiteiten proeven, de ongerepte natuur ontdekken door middel van hikes en veel wilde dieren spotten dankzij de diverse natuur! Maar ook de cultuur in dit land is onmisbaar. Heel het jaar staat de agenda vol met evenementen. Gelukkig is Noorwegen in elk seizoen prachtig om te bezoeken.Verblijf in NoorwegenJe kan zelf kiezen of je voor een budgetvakantie gaat in een hostel of van de natuur gaat genieten door te wildkamperen. Grote steden, zoals Oslo zijn makkelijk vanaf Nederland te bereiken met het vliegtuig en eenmaal aangekomen kan je je super makkelijk te voet of per fiets verplaatsen. Ideaal!Ontdek NoorwegenLaat je nóg meer inspireren op onze site en ontdek Noorwegen door alle vakjes af te gaan. Aan het einde kan jij jouw perfecte vakantie samenstellen en kans maken op twee vliegtickets naar Oslo.Check het hier
Nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel "50 Onvergetelijke Roadtrips" nu voor € 14,95 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.
Nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel "50 Onvergetelijke Roadtrips" nu voor € 14,95 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.

Praktische informatie


Ook handig om te weten

De hoofdstad van Noorwegen is Oslo.
Aantal inwoners in Noorwegen: 4,7 miljoen.
Oppervlakte van Noorwegen: 60% van Frankrijk.
De reistijd naar Noorwegen is 1:55.
Gesproken Talen in Noorwegen: Noors, Samisch.
Aanvlieghaven(s) van Noorwegen: Bergen (BGO), Kristiansand (KRS), Oslo (OSL), Sandefjord (TRF), Stavanger (SVG), Trondheim (TRD).