Noord Brabant

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Noord Brabant image

Noord Brabant

Noord Brabant
Nederland
WKerkhof

Mij zie je nog wel even!

13 mei 2011 heb ik me geregistreerd op de site en plaatste ik enkele foto’s, maar was vooral opzoek naar tips over mijn nieuwste vakantiebestemming.

Nu een hele tijd radiostilte plaatste ik mijn eerste echte (voor mijn gevoel) foto op 11 oktober 2014. Al snel ging ik de lol ervan inzien en een verslaving was geboren.
Alles bijhouden wat er op de site gebeurd kost redelijk veel tijd, maar met af en toe een weekje rust, en korte trip of een lange vakantie houden blijft het leuk.

Wat ik zelf zo leuk vind aan de site is natuurlijk op de eerste plaats het plaatsen van foto’s. Iedere dag even door je vakantie foto’s kijken, er eentje uitzoeken, terug gaan in je herinneringen of even kijken in je dagboekje voor een passende beschrijving en soms zelfs wat extra info opzoeken. Dit alles neemt me vaak weer even helemaal terug naar die mooie bestemmingen en zo blijven de reizen die ik gemaakt heb steeds fris in mijn herinnering!

Wat ik ook erg leuk vind aan de site zijn de vele mooie foto’s bekijken die mijn mede reisreporters plaatsen. Op een avond reizen we heel wat af door elkaars werk te bekijken en becommentariëren!

Door te kijken naar foto’s en tips van anderen heb ik een hele lange wishlist ontwikkeld. Aankomende zomer ga ik bijvoorbeeld naar Mongolië, dit is zeker geïnspireerd op de foto’s die ik voorbij heb zien komen van Fransje en Hester.
Corrie laat me landen zien, waar ik niet eerder als bestemming over na had gedacht, maar nu toch zeker in overweging ga nemen (zoals Iran), Mieke en Hans hebben me compleet warm gemaakt voor Jordanië en een winterreis naar Japan staat dankzij Paul ook onverwachts hoog op mijn wensen-reis-lijstje!

Niet alleen vind ik mooie bestemmingen door de geplaatste foto’s van mijn mede reisreporters, ook leer ik veel van hun manier van fotograferen! Mensen op een foto? Zou ik vroeger niet snel doen, maar levert de meest mooie foto’s op heb ik hier gemerkt.
Letten op licht (Hans 2x), wildlife op een manier vastleggen dat het niet een toevallige lucky shot lijkt (Henk en Erik), dagelijkse tafereeltjes bijzonder maken (Dick), niet schromen voor portretten (Cees), landschappen overweldigend vastleggen met een goede dieptewerking (Mieke en Jos) en dat Nederland zo mooi en fotogeniek kon zijn wordt wel duidelijk als je naar de foto’s van Joop kijkt! Ik kan zo kan ik nog wel even doorgaan, elke reisreporter draagt wat mij betreft iets moois bij aan deze verslavende site!

Ik had niet gedacht dat ik het zo lang vol ging houden en vandaag dus mijn 1000ste foto zou plaatsen. Bij deze wil ik graag iedereen bedanken voor het bekijken van mijn foto’s en jullie motiverende commentaren! Maar ook voor al het moois wat jullie plaatsen en waar ik op mijn beurt vaak erg van kan genieten.
Ik blijf het leuk, gezellig, leerzaam en inspirerend vinden hier bij Columbus, dus mij zie je hier nog wel even!