Groningen

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Groningen image

Groningen

Groningen
Nederland
Miquda

Ik ben een reisadviseur

Ik ben een reisadviseur!!
Ik ben een reisagent en ik heb een universitaire opleiding in boekhouden, public relations, marketing, computerkunde, psychologie, alle europese talen en Swahili!

Ik kan tegelijkertijd voor 3 mensen tarieven uitzoeken, 5 reserveringen maken en 15 inkomende telefoontjes beantwoorden. Tussendoor krijgt u natuurlijk ook alle gidsen mee…

Mijn excuus, het is mijn fout dat u vrijdag bedoelde, toen u een reis boekte voor zaterdag!
Het is geen probleem voor mij om 7 geschakelde poolside suites voor u te boeken met ieder 2 kingsize bedden en een slaapbank. En ja, het is mijn schuld dat het hotel geen helikopterplatform heeft.

Natuurlijk kan ik de reservering terugvinden van 6 jaar geleden, zelfs als u geen reserveringsnummer voor mij heeft en zegt dat de boeking was gemaakt onder een naam die begon met een X.

Ik begrijp heel goed dat u de klant bent die ons reisburo kan maken of breken…
Ja ik lieg als ik zeg dat de goedkope stoelen zijn volgeboekt….want ja…daar heb ik lol in..

Natuurlijk was deze bestemming een dom advies toen u zei: “ik wil op vakantie, wat raadt u aan?”

Tevens is mijn tweede beroep weervrouw weet op elke bestemming precies wanneer dat ene drupje regen valt...

Het is trouwens geen probleem voor mij, om snel wat kamers aan te bouwen als het hotel van uw keuze geen plaats meer heeft. En dit keer zal ik het helikopterplatform niet vergeten…

Ik weet voor iedere bestemming waar u de beste vegetarische restaurants kunt vinden. Ik ken in alle steden en dorpen alle attracties die u kunt bezoeken zonder daar geld aan uit te hoeven geven.

Ik ben persoonlijk verantwoordelijk voor het eten in het vliegtuig, verkeersopstoppingen, de kwaliteit van de banden van uw huurauto, het weer en de hele nationale economie….

Het is mijn schuld dat wij helemaal geen knallende lastminute aanbiedingen, van 100 p.p all-inclusive, hebben in het hoogseizoen...op internet staat t volop! ik kijk dan vast niet goed...

Natuurlijk vind ik plek op een overboekte vlucht midden in het hoogseizoen.
Ja….dan kunt u profiteren van het kortingstarief omdat u een perskaartje heeft van het lokale snuffelkrantje.

U mist door mij gewoon 2 dagen van u vakantie want ik boek de chartervlucht tenslotte in en wel 6 maanden van tevoren...laat heen vroeg terug, dat doe ik met al mijn klanten dat vind ik leuk...

Ik up-sell, down-sell, cross-sell en weet precies wanneer ik wat moet doen! Ik lach, ik dans, ik zing en ik repareer de printer tegelijkertijd want…….

IK BEN EEN REISADVISEUR!!!!!!!

p.s toch heb ik er nog lol in