Drenthe

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Drenthe image

Drenthe

Drenthe
Nederland
Manuela

Afzien

Een heel jaar lang niet op reis! Dat mag toch wel een klein drama heten. Terwijl ik hier op de site lekker word gemaakt met de mooiste bestemmingen en de leukste reiservaringen, moet ik dit jaar toch echt zonder reizen door zien te komen. En dat terwijl mijn lijst met te bezoeken landen langer en langer wordt.
Canada en Nieuw Zeeland stonden al langer op de lijst. Maar, was ik nooit een echte Azie fan; ik had al plannen om naar Laos te gaan. Moest ik eerst nooit zoveel van Afrika weten; inmiddels moet ik toch echt naar Namibie. En ook al kan ik het (voorlopig zeker niet) betalen; ik moet en ik zal ooit naar Antarctica.
Helaas, al dat moois gaat voorlopig aan mijn neus voorbij. Ik moet het doen met jullie foto's en verhalen en kan zelf alleen maar dromen van wonderschone natuur, wildlife en volksstammen.
Maar ach, waar heb ik het over. Het is een luxe probleem. Want ik krijg er absoluut iets geweldigs voor terug. We gaan ons het hele jaar lang storten op de (ver-)bouw van ons nieuwe huis. Nu de bouwvergunning rond is en we de puntjes op de i zetten in het bestek, is het wachten op de invallende dooi, zodat we eindelijk kunnen starten met de sloop. En met een beetje geluk ben ik daar dit jaar zo druk mee, dat ik niet eens aan reizen denk....