Nederland Artikelen & Blogs

Handige Tips

Gratis naar de spa? Het kan op deze éne dag

Gepubliceerd: 26 feb 2018 0
Wist je dat je jezelf op één dag in het jaar GRATIS in de watten kunt laten leggen in spa’s in binnen- en buitenland? Deze datum moet je omcirkelen in je agenda.


De Blue Lagoon in IJsland ken je. Maar ken je deze spa's ook? (Foto: Reisreporter Nancy Carels)

Sanitas per aqua (gezond door water), is een uitspraak van de Romeinse keizer Nero, die overtuigd was van de helende en gezonde werking van water op het menselijk lichaam. Ook nu nog, millennia later, duiken we een spa in als we even totaal tot rust willen komen. Er is vaak slechts één obstakel: de prijs – voor een dagpas voor een spa ben je al gauw € 35 kwijt. Wij zouden Columbus echter niet zijn als we geen ‘maas in de wet’ hadden weten te vinden: bij een groot aantal spa’s in zowel Nederland als Oostenrijk, loop je GRATIS naar binnen op je verjaardag. Ach, dat verjaardagsfeestje kan wel een dag wachten. 

Gratis naar de spa in Nederland

Heb jij een spa bij jou in de buurt gevonden, met gratis entree op je verjaardag? Neem dan alsnog contact met ze op, om te vragen of de actie daadwerkelijk geldig is, of er nog voorwaarden zijn en of je moet reserveren. Neem te allen tijde je identiteitsbewijs mee. Kijk op saunagids.nl en kortingsbonsauna.nl voor deelnemende spa’s. 

Gratis naar de spa in Oostenrijk

Als één land in Europa bekend staat om zijn thermen, dan is het Oostenrijk wel. En op je verjaardag kom je bij vrijwel alle Oostenrijkse spa's gratis binnen. Een greep uit het enorme aanbod: Therme St. Martin (Burgenland), Therme Laa (Neder-Oostenrijk), Sole Felsen Bad (Neder-Oostenrijk), Ybbstaler Solebad (Neder-Oostenrijk), Therme Geinberg (Opper-Oostenrijk), Bad Vigaun (Salzburg), Alpentherme Gastein (Salzburg), Parktherme Bad Radkersburg (Stiermarken), Therme Loiperdorf (Stiermarken), Therme Nova Köflach (Stiermarken), Therme Aqualux (Stiermarken), H20 Hotel-Therme (Stiermarken) en Alpentherme Ehrenberg (Tirol). 

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer Nederland artikelen

Hotels zijn uit! 4 unieke slaapplekken to go

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.

Door: Roselinde
Rooms with a view: 5x slapen in een vuurtoren

Laten we eerlijk zijn: hotelkamers zijn eigenlijk best wel saai. Tenminste, wél als je de doodnormale accommodatie-opties gaat vergelijken met een nachtje slapen in een vuurtoren!

Laten we eerlijk zijn: hotelkamers zijn eigenlijk best wel saai. Tenminste, wél als je de doodnormale accommodatie-opties gaat vergelijken met een nac...

Bird nerd Arjan: Nederland is een écht vogelparadijs

Bird nerd Arjan Dwarshuis reisde de wereld over, spotte 6852 vogelsoorten en verbrak daarmee het wereldrecord. Toch is Vlieland zijn favoriete locatie. Waarom ook jíj ze zou moeten zien vliegen!

Bird nerd Arjan Dwarshuis reisde de wereld over, spotte 6852 vogelsoorten en verbrak daarmee het wereldrecord. Toch is Vlieland zijn favoriete locati...