Lecce visum

Als je op reis gaat naar Lecce, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Lecce nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Lecce heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Lecce bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Lecce overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Lecce gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Lecce

Beste foto's & tips van Lecce

'243865' door leningc '243865' door leningc

ItaliëLecce

ItaliëLecce

Straatje in Lecce

leningc

Zomaar een straatje in Lecce, het Florence van het Zuiden. De stad is opgebouwd uit geel/witte stenen. De huizen hebben balkonnetjes met gietijzeren rek. Het was tussen de middag dus stil op straat. Op de balkon groene planten met bloemen.

'243828' door leningc '243828' door leningc

ItaliëLecce

ItaliëLecce

Lecce; muur

leningc

Lecce in Puglia ook wel Florence van het Zuiden. De foto is gemaakt op een plein met een grote kerk vlakbij de stadspoort. De structuur van de stenen trokken mij aan.

'37622' door JannavEek '37622' door JannavEek

ItaliëLecce

ItaliëLecce

La vita e bella

JannavEek

la vita e bella. Ziet dit er niet ontspannen uit en helemaal het goede mediterrane leven.

Laat kaart zien