Lecce stekker

Lecce – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Lecce, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Lecce gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Lecce

Beste foto's & tips van Lecce

'243865' door leningc '243865' door leningc

ItaliëLecce

ItaliëLecce

Straatje in Lecce

leningc

Zomaar een straatje in Lecce, het Florence van het Zuiden. De stad is opgebouwd uit geel/witte stenen. De huizen hebben balkonnetjes met gietijzeren rek. Het was tussen de middag dus stil op straat. Op de balkon groene planten met bloemen.

'243828' door leningc '243828' door leningc

ItaliëLecce

ItaliëLecce

Lecce; muur

leningc

Lecce in Puglia ook wel Florence van het Zuiden. De foto is gemaakt op een plein met een grote kerk vlakbij de stadspoort. De structuur van de stenen trokken mij aan.

'37622' door JannavEek '37622' door JannavEek

ItaliëLecce

ItaliëLecce

La vita e bella

JannavEek

la vita e bella. Ziet dit er niet ontspannen uit en helemaal het goede mediterrane leven.

Laat kaart zien