Frankrijk Artikelen & Blogs

Bizar

Frans kasteel onder de hamer. Bied mee vanaf € 1!

Gepubliceerd: 30 sep 2017 1
Heb jij altijd al het gevoel gehad dat je onder je stand leeft? Ding dan mee naar een sprookjesachtig, Frans kasteel en leef als een hertog(in) in Franrijk! Jij kunt meebieden vanaf € 1. Niet geschoten, is altijd mis …Zou jij een Frans kasteel op de kop tikken als je de kans kreeg? (Foto: Reisreporter dreamer666)Château de Blancafort ligt in het Cher-departement in de Loirevallei. Het erfgoed werd gebouwd in 1453 en is omringd door gemanicuurde tuinen. Binnen vind je onder andere een bibliotheek en wijnkelders. Gaat jouw (adellijke) bloed al sneller stromen van dit sprookje?Bied meeWaarom het landgoed onder de hamer gaat, is niet helemaal duidelijk. Wat wél duidelijk is, is dat jij mee kan bieden. Het pand wordt op 19 oktober aanstaande geveild, via de Amerikaanse veilingsite Concierge Auctions. Het online bieden kan beginnen bij € 1! Klik hier om mee te bieden. 


deel dit artikel met je vrienden:

Meer Frankrijk artikelen

X markeert de plek. 5 verborgen goudschatten

Als jij dacht dat schatzoeken voorbehouden bleef voor Donald Duck, heb je het mis. Verspreid over de wereld liggen schatten waarvan we denken dat ze bestaan maar níét weten waar ze zich bevinden. Dit zijn de meest legendarische.

Als jij dacht dat schatzoeken voorbehouden bleef voor Donald Duck, heb je het mis. Verspreid over de wereld liggen schatten waarvan we denken dat ze b...

 

1 reactie(s) bij "Frans kasteel onder de hamer. Bied mee vanaf € 1!"

  • profile image comment

    T.a.v. de redactie De betreffende foto is van Château de Chambord... #huiswerk

    Door KT • geplaatst op 2017-09-30 13:26:20

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.