Burgas vaccinatie

Ga je op reis naar Burgas, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Burgas. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Burgas en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Burgas kan namelijk van gebied tot gebied in Burgas verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Burgas nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Burgas.  

Informatie over Burgas

Beste foto's & tips van Burgas

'501338' door blauwvinger '501338' door blauwvinger

BulgarijeBurgas

BulgarijeBurgas

Nessebar

blauwvinger

Nesebar is een stad in Bulgarije in de oblast Boergas. Ze telt 5800 inwoners (in 2004). Het historische deel van de stad is gelegen op een klein schiereiland aan de Zwarte Zee. Nesebar staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. (bron: Wikipedia)

'531637' door enroute2 '531637' door enroute2

BulgarijeBurgas

BulgarijeBurgas

Vogelparadijs

enroute2

Bulgarije is een waar vogelparadijs. Een van de minst zeldzame vogels lijkt misschien wel de ooievaar, omdat je ze zo vaak tegenkomt, maar ze zijn toch steeds weer verrassend om te zien. Deze kwam ineens vanuit het riet langs een meer aangevlogen en schoot onder de brug door om in de verte weer te verdwijnen. Ik kon hem nog net op het juiste moment vastleggen.

'447994' door gekkofan '447994' door gekkofan

BulgarijeBurgas

BulgarijeBurgas

St.George klooster in

gekkofan

16 kilometer van Burgas aan de Zwarte Zee in Bulgarije ligt het mooie stadje Pomorie. Even buiten de stad vind je het klooster van St. Georges met zijn mooie inkomstpoort, torentje en kloostertuin.Leuk detail : je kan er lekkere rakyia kopen door de broeders gestookt.

Laat kaart zien