Seoraksan NP malaria

Is er malaria in Seoraksan NP en wat zijn de malaria gebieden Seoraksan NP? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Seoraksan NP, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Seoraksan NP. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Seoraksan NP verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Seoraksan NP om te zien of jouw Seoraksan NP reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Seoraksan NP is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Seoraksan NP

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Seoraksan NP.  

Informatie over Seoraksan NP

Beste foto's & tips van Seoraksan NP

'511759' door RenskeSpijkers '511759' door RenskeSpijkers

Zuid-KoreaSeoraksan NP

Zuid-KoreaSeoraksan NP

The Peak

RenskeSpijkers

Neem de kabelbaan naar 'The Peak' van Seoraksan NP en na een korte klim sta je op de top van een bijzondere berg. Het park is druk bezocht door veel koreanen die allemaal besmet zijn met het 'Hike' virus. In de meest complete outfits stapt met over de uitgestippelde paden van het park. Je kunt alle kanten op. Een korte wandeling van 3 uur of een twee daagse wandeling alles is mogelijk. Zorg dat je hier niet in het weekend bent. Het is hier dan gewoon té druk. De hotels in het park zijn behoorlijk prijzig dus neem een leuk klein hotelletje, of guesthouse in Sokcho, wat meteen een leuk klein vissersstadje is!

Laat kaart zien