Gyeonggi-do vaccinatie

Ga je op reis naar Gyeonggi-do, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Gyeonggi-do. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Gyeonggi-do en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Gyeonggi-do kan namelijk van gebied tot gebied in Gyeonggi-do verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Gyeonggi-do nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Gyeonggi-do.  

Informatie over Gyeonggi-do

Beste foto's & tips van Gyeonggi-do

'456127' door Jan10e '456127' door Jan10e

Zuid-KoreaGyeonggi-do

Zuid-KoreaGyeonggi-do

Suwon West Command...

Jan10e

Hwaseong fort is een niet te missen bezienswaardigheid in Suwon. Geheel ommuurd met vele torens en trappen. Er zijn wel 48 gebouwen op/langs de muur.Dit is Seojangdae. Het betekent west commando post en staat boven op een kleine heuvel Paldalsan. Van hier kon je het volledige paleis van koning Jeongjo's ´Haenggung´ zien dat binnen de muren van het fort ligt en aan de andere kant kijk je uit over het moderne Suwon.

'521479' door awesomemore '521479' door awesomemore

Zuid-KoreaGyeonggi-do

Zuid-KoreaGyeonggi-do

Looking at things

awesomemore

Eens in de zoveel tijd kijk ik op www.kimjongunlookingatthings.tumblr.com om te zien of Kim Jong Un nog naar nieuwe dingen heeft gekeken. Zijn grenswacht is daar ook niet vies van en zo stonden we op een zonnige dag in oktober naar elkaar te kijken op de grens van Noord en Zuid Korea.

'440497' door Jan10e '440497' door Jan10e

Zuid-KoreaGyeonggi-do

Zuid-KoreaGyeonggi-do

Verfloos

Jan10e

In Suwon bevinden zich binnen de dikke stadmuren het keizerlijk paleis met bijbehorende tempels. Het aparte vond ik wel dat deze geheel zonder verf zijn i.t.t. de kleurrijke en versierde paleizen en tempels in Seoul. Verfloos, maar wel sfeervol. Het hele complex is een museum.

Laat kaart zien