Vietnam stekker

Vietnam – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Vietnam, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Vietnam gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Vietnam gebruikt kunnen worden zijn : Type A, C en G
Stekker A
Stekker C
Stekker G

Informatie over Vietnam

'541267' door hestermaasdam '541267' door hestermaasdam

Vietnam

Vietnam

Visvangst

Onderweg van Nha Thrang naar Qui Nhon stoppen we bij een vissershaven, er wordt volop gewerkt. De kratten met vis worden uit de boot gegooid en glijden over de kade naar de volgende persoon die ze dan een plekje geeft.Het zijn hoofdzakelijk vrouwen die hier aan het werk zijn.

'567971' door martinm '567971' door martinm

Vietnam

Vietnam

Bootje varen

Vanuit Huè naar Hoi An bezochten we een traditioneel vissersdorpje. Ze lagen keurig in het rustige zeewater, klaar om weer uit te varen. Niet alleen het dorpje was geweldig, de weg er naar toe ook. Dit plaatje in alle rust genomen, kon ook niet anders met de temperatuur op dat moment.

'567873' door martinm '567873' door martinm

Vietnam

Vietnam

Zeg maar nee, dan...k

Het maken van foto's is echt geweldig om te doen. Mijn voorliefde gaat uit naar straatbeeld foto's, kinderen, ouderen, markante figuren, echt mooi om dit soort portretten vast te kunnen leggen. Deze twee kwam ik tegen in een dorpje in Vietnam. Liggend in een hangmat terwijl moeder druk doende was met eten maken. Aandoenlijke koppie's zo samen.

Bekijk alle Vietnam foto's en tips