Hoan Kiem Lake vaccinatie

Ga je op reis naar Hoan Kiem Lake, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Hoan Kiem Lake. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Hoan Kiem Lake en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Hoan Kiem Lake kan namelijk van gebied tot gebied in Hoan Kiem Lake verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Hoan Kiem Lake nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Hoan Kiem Lake.  

Informatie over Hoan Kiem Lake

Beste foto's & tips van Hoan Kiem Lake

'445978' door LKok '445978' door LKok

VietnamHoan Kiem Lake

VietnamHoan Kiem Lake

Moeder en kind aan he

LKok

Het Hoan Kiem meer is een rustpunt te midden van de chaos en verkeersdrukte van Hanoi. In de vroege ochtend wordt het met gras en bomen omzoomde meer vooral gekleurd door Vietnamezen die hier hardlopen of Tai Chi beoefenen. In de namiddag, wanneer de hitte wat afneemt, is het hier een drukste van jewelste. Jongeren paraderen met hun scooters langs de wandelpaden, er worden allerlei balspelen gedaan en grootouders kopen hier een ijsje voor hun kleinkind.

'527060' door konne000 '527060' door konne000

VietnamHoan Kiem Lake

VietnamHoan Kiem Lake

Kalligrafie

konne000

In het Hoan Kiem meer in Hanoi ligt een klein eilandje, bereikbaar met het beroemde rode bruggetje (The Hug brug), waarop een kleine tempel staat. Het is de Ngoc-son tempel, die vrijelijk te bezoeken is. In deze tempel was deze man bezig om met kalligrafie allerlei woorden uit een boek over te schrijven. Even gekeken en het is een ware kunst en heel geconcentreerd werk!

'526032' door konne000 '526032' door konne000

VietnamHoan Kiem Lake

VietnamHoan Kiem Lake

Vispraatje

konne000

Op de markt van Hanoi zie je veel van dit soort taferelen. Alle visverkopers hebben de vis in grote bakken liggen waar dan een slang met zuurstof in ligt. Denk dat dat voor die vissen een niet zo prettig einde van het leven is! Deze 2 dames + manneke malen daar niet om en hebben een gezellige vispraat!

Laat kaart zien