Hoan Kiem Lake stekker

Hoan Kiem Lake – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Hoan Kiem Lake, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Hoan Kiem Lake gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Hoan Kiem Lake

Beste foto's & tips van Hoan Kiem Lake

'445978' door LKok '445978' door LKok

VietnamHoan Kiem Lake

VietnamHoan Kiem Lake

Moeder en kind aan he

LKok

Het Hoan Kiem meer is een rustpunt te midden van de chaos en verkeersdrukte van Hanoi. In de vroege ochtend wordt het met gras en bomen omzoomde meer vooral gekleurd door Vietnamezen die hier hardlopen of Tai Chi beoefenen. In de namiddag, wanneer de hitte wat afneemt, is het hier een drukste van jewelste. Jongeren paraderen met hun scooters langs de wandelpaden, er worden allerlei balspelen gedaan en grootouders kopen hier een ijsje voor hun kleinkind.

'527060' door konne000 '527060' door konne000

VietnamHoan Kiem Lake

VietnamHoan Kiem Lake

Kalligrafie

konne000

In het Hoan Kiem meer in Hanoi ligt een klein eilandje, bereikbaar met het beroemde rode bruggetje (The Hug brug), waarop een kleine tempel staat. Het is de Ngoc-son tempel, die vrijelijk te bezoeken is. In deze tempel was deze man bezig om met kalligrafie allerlei woorden uit een boek over te schrijven. Even gekeken en het is een ware kunst en heel geconcentreerd werk!

'526032' door konne000 '526032' door konne000

VietnamHoan Kiem Lake

VietnamHoan Kiem Lake

Vispraatje

konne000

Op de markt van Hanoi zie je veel van dit soort taferelen. Alle visverkopers hebben de vis in grote bakken liggen waar dan een slang met zuurstof in ligt. Denk dat dat voor die vissen een niet zo prettig einde van het leven is! Deze 2 dames + manneke malen daar niet om en hebben een gezellige vispraat!

Laat kaart zien