Hoan Kiem Lake malaria

Is er malaria in Hoan Kiem Lake en wat zijn de malaria gebieden Hoan Kiem Lake? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Hoan Kiem Lake, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Hoan Kiem Lake. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Hoan Kiem Lake verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Hoan Kiem Lake om te zien of jouw Hoan Kiem Lake reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Hoan Kiem Lake is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Hoan Kiem Lake

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Hoan Kiem Lake.  

Informatie over Hoan Kiem Lake

Beste foto's & tips van Hoan Kiem Lake

'445978' door LKok '445978' door LKok

VietnamHoan Kiem Lake

VietnamHoan Kiem Lake

Moeder en kind aan he

LKok

Het Hoan Kiem meer is een rustpunt te midden van de chaos en verkeersdrukte van Hanoi. In de vroege ochtend wordt het met gras en bomen omzoomde meer vooral gekleurd door Vietnamezen die hier hardlopen of Tai Chi beoefenen. In de namiddag, wanneer de hitte wat afneemt, is het hier een drukste van jewelste. Jongeren paraderen met hun scooters langs de wandelpaden, er worden allerlei balspelen gedaan en grootouders kopen hier een ijsje voor hun kleinkind.

'527060' door konne000 '527060' door konne000

VietnamHoan Kiem Lake

VietnamHoan Kiem Lake

Kalligrafie

konne000

In het Hoan Kiem meer in Hanoi ligt een klein eilandje, bereikbaar met het beroemde rode bruggetje (The Hug brug), waarop een kleine tempel staat. Het is de Ngoc-son tempel, die vrijelijk te bezoeken is. In deze tempel was deze man bezig om met kalligrafie allerlei woorden uit een boek over te schrijven. Even gekeken en het is een ware kunst en heel geconcentreerd werk!

'526032' door konne000 '526032' door konne000

VietnamHoan Kiem Lake

VietnamHoan Kiem Lake

Vispraatje

konne000

Op de markt van Hanoi zie je veel van dit soort taferelen. Alle visverkopers hebben de vis in grote bakken liggen waar dan een slang met zuurstof in ligt. Denk dat dat voor die vissen een niet zo prettig einde van het leven is! Deze 2 dames + manneke malen daar niet om en hebben een gezellige vispraat!

Laat kaart zien