Vietnam Artikelen & Blogs

Video

Een unieke trip door ’s werelds grootste grot

Gepubliceerd: 22 mei 2016 1
De Hang Son Doong Cave in Vietnam wordt gezien als ’s werelds grootste grot. Een ondergrondse jungle, unieke dierensoorten en miljoenen jaren oude fossielen maken deze mistige grot een wereld op zichzelf.

Fotograaf Ryan Deboodt legde met zijn drone deze magische plek op een unieke manier vast. Kijk en bewonder deze bijzondere wereld!
deel dit artikel met je vrienden:
 

1 reactie(s) bij "Een unieke trip door ’s werelds grootste grot"

  • profile image comment

    "Geef hieronder je reactie (max 250 woorden)". Nou, 250 woorden heb ik niet nodig. Slechts 1: WOW!

    Door ChristaThieme • geplaatst op 2016-05-22 20:27:54

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer Vietnam artikelen

5x inspirerende reisvideo’s van Zuidoost-Azië

Oh oh, we voelen de reiskriebels alweer opborrelen! Zin om een paar minuten helemaal weg te dromen bij deze bloedmooie beelden van de gaafste locaties in Zuidoost-Azië?

Oh oh, we voelen de reiskriebels alweer opborrelen! Zin om een paar minuten helemaal weg te dromen bij deze bloedmooie beelden van de gaafste locaties...

5 lichtpuntjes in de strijd tegen dierenleed in 2017

Let’s face it: wilde dieren hebben het zwaar te verduren. Zo las je in ons magazine het afgelopen jaar al over de stroperij op de Afrikaanse olifant en de pangolin. Gelukkig boekten dierenactivisten in 2017 óók een aantal belangrijke ‘overwinningen’. Dit waren de vijf lichtpuntjes.

Let’s face it: wilde dieren hebben het zwaar te verduren. Zo las je in ons magazine het afgelopen jaar al over de stroperij op de Afrikaanse olifant e...