Vietnam Artikelen & Blogs

Video

Een unieke trip door ’s werelds grootste grot

Gepubliceerd: 22 mei 2016 1
De Hang Son Doong Cave in Vietnam wordt gezien als ’s werelds grootste grot. Een ondergrondse jungle, unieke dierensoorten en miljoenen jaren oude fossielen maken deze mistige grot een wereld op zichzelf.

Fotograaf Ryan Deboodt legde met zijn drone deze magische plek op een unieke manier vast. Kijk en bewonder deze bijzondere wereld!
deel dit artikel met je vrienden:

Meer Vietnam artikelen

De geheime plekjes van de Mekongdelta

Een Mekongdelta met smalle weggetjes, droomachtige riviertjes en prachtige tempelcomplexen, maar geen toeristen. Bestaat die nog?

Een Mekongdelta met smalle weggetjes, droomachtige riviertjes en prachtige tempelcomplexen, maar geen toeristen. Bestaat die nog?

Mis deze boot niet: 3 bijzondere boottochten

Niets is heerlijker dan een boottocht, maar dan wel helemaal op jouw manier. Dus kleinschalig, zo duurzaam mogelijk en flexibel, zodat jij altijd in (cruise) controle bent. We zetten drie favoriete tochten voor je op een rijtje.

Niets is heerlijker dan een boottocht, maar dan wel helemaal op jouw manier. Dus kleinschalig, zo duurzaam mogelijk en flexibel, zodat jij altijd in (...

De mooiste stranden van Vietnam

Vietnam is gezegend met een drieduizend kilometer lange kust. Maar waar moet je precies zijn om heerlijke zandstranden en beschutte baaien helemaal voor jezelf te hebben?

Vietnam is gezegend met een drieduizend kilometer lange kust. Maar waar moet je precies zijn om heerlijke zandstranden en beschutte baaien helemaal vo...

 

1 reactie(s) bij "Een unieke trip door ’s werelds grootste grot"

  • profile image comment

    "Geef hieronder je reactie (max 250 woorden)". Nou, 250 woorden heb ik niet nodig. Slechts 1: WOW!

    Door ChristaThieme • geplaatst op 2016-05-22 20:27:54

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.