Dubai

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Dubai image

Dubai

Dubai
Verenigde Arabische Emiraten
Jbbtangelder

Dubai

Het moment is aangebroken, we gaan eindelijk naar ons lang verwachte backpacktour! We vliegen eerst vanaf Dusseldorf naar Dubai, waar we 2 nachten verblijven.. Dit is een vliegreis van zon 6,5 uur. Aangekomen op het vliegveld van Dubai staan we al meteen te kijken wat een enorm en mooi vliegveld. Dit is wel een wat je ervan verwacht. Ze spoelen de toiletten zelfs door met warm water..
We werden opgehaald door iemand van het hotel wat we hadden geboekt, en we liepen naar de auto en kwamen buiten en kegen een klap voor ons hoofd van de hitte! Dat was even wennen, echt enorm warm!
We werden naar het hotel gebracht en hebben ingecheckt, het was een mooi hotel. We kwamen erg vroeg aan en mochten tijdens het wachten van het ontbijtbuffet gebruik maken.. Nadat we in onze kamer waren, hebben we even uitgerust van de vliegreis. We zijn later naar beneden gegaan om te kijken wat er te doen was. We hebben uiteindelijk een privé rondrit geregeld. Hierbij zijn we langs alle bezienswaardigheden geweest, waarbij we stopten en mooie foto;s konden maken. Het was allemaal erg indrukwekkend, voor het 7 sterren hotel Burj al Arab. En het hoogste gebouw van de wereld de Burj Dubai. We zijn ook bij het hotel Atlantis geweest wat op het palmeiland staat. Hier mocht je eigenlijk niet naar binnen als bezoeker. Maar zijn met een paar tips van onze gids binnengeweest.. hier in bevind zich een enorm aquarium. Echt supermooi!
En toen we buiten kwamen stond er een enorm mooie en dure auto.. een gouden mercedes! Dit was dus echt dubai luxe!
Verder zijn de wolkenkrabbers erg mooi en futuristisch! Ook mochten we een kijkje nemen in de Mall of the Emirates. Dit is een mega winkelcentrum, en waar ook de bekende skibaan zich in bevind! Ook dit was weer indrukwekkend..
Toen zijn we weer aangekomen in het hotel, en hebben we lekker rustig aan gedaan.
Volgende dag zijn we nog wezen winkelen in de Mall! Hier hebben we ons goed vermaakt.
;s Avonds genoten van ons eten op onze kamer, lekker decadent Roomservice! Hahha
Om ons op te maken voor de volgende vlucht richting Singapore!