Side visum

Als je op reis gaat naar Side, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Side nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Side heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Side bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Side overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Side gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Side

Beste foto's & tips van Side

'533707' door stefanborkos '533707' door stefanborkos

TurkijeSide

TurkijeSide

In alle rust en stilt

stefanborkos

Side - Manavgat - De Green Canyon. Ver boven de stad Manavgat ligt dit natuurgebied. Een natuurgebied omgeven door hoge bergen. Bergen die afdalen naar het grote stuwmeer. Het stuwmeer met die geweldige kleur groen blauw. Groen blauw wat staat voor de bijzondere Green Canyon. Al glijdend in de boot is dit in alle rust te bewonderen. Rust en een kleurig spel van water en bergen zijn optimaal. Optimaal in de aanwezige omgeving van water, dier en plant. Bijzondere vogels schitteren aan de waterkant wie het ook wil zien. Ik zag een zeer bijzonder gebied wat in alle rust gekoesterd word. Gewoon in alle rust en stilte. Maar dan ondeugend als ik ben moest ik natuurlijk wel even een diepe duik maken in het verkoelende groene blauwe nat. Heerlijk.

'532877' door stefanborkos '532877' door stefanborkos

TurkijeSide

TurkijeSide

De wereld van...veili

stefanborkos

Side - gisteren. Side een leuke oudheid. Een oudheid nog zonder aanslagen. Aanslagen van je weet wel en overal. Overal waar je maar even weg wil zijn. Ik was er gisteren in volle rust. De rust die wij ook eens nodig hebben. Een rust van bezichtigingen en met geen moeten. Geen moeten van het moet hier maar. Maar hier vind je nog de rust en de liefde van de bevolking. De bevolking die liefde heeft voor diens land en mensen en ons. Mensen zoals jij en ik die hier niets mee te maken willen hebben. Aanslagen op onze grootste steden? Steden als Antalya en andere zijn ook groot. Groot in zijn omvang en vrolijkheid en rust. Laat dat zo blijven om deze lieve bevolking te ondersteunen. Ondersteunen in alle tegenslagen in zijn liefde volle opbouw naar de toekomst. De toekomst naar veiligheid.

'517629' door Mariel75 '517629' door Mariel75

TurkijeSide

TurkijeSide

Meer dan strand

Mariel75

Het merendeel van de Nederlandse vakantiegangers in Turkije zal het land bezoeken voor zon, zee en strand. In Side zijn echter ook prachtige opgravingen te vinden, net aan de rand van het centrum. Vanaf het strand loop je door mooie met klaprozen begroeide paden zo de opgravingen in.

Laat kaart zien