Adana visum

Als je op reis gaat naar Adana, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Adana nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Adana heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Adana bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Adana overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Adana gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Adana

Beste foto's & tips van Adana

'424572' door broekhuizen '424572' door broekhuizen

TurkijeAdana

TurkijeAdana

Spelend kind staat op

broekhuizen

Turkse kinderen spelen buiten, waar van er een op een oude verroeste auto staat die in een mooi landschap staat in de buurt van Adana.

'425164' door broekhuizen '425164' door broekhuizen

TurkijeAdana

TurkijeAdana

Turkse moskee bij...n

broekhuizen

foto van een binnenplaats van een moskee in de nacht, verlicht met het bestaande kunstlicht en maan licht in de boort van de plaats Adana

Laat kaart zien