Nan visum

Als je op reis gaat naar Nan, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Nan nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Nan heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Nan bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Nan overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Nan gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Nan

Beste foto's & tips van Nan

'518348' door LRison '518348' door LRison

ThailandNan

ThailandNan

Centjes voor de...Mon

LRison

In de stad Nan in het noorden van Thailand staan heel veel prachtige Tempels,in de Wat Phra Ya Phu staat mooi Boeddhabeeld met ernaast een wassenbeeld van een vereerde bekende Monnik,de moeder gaf het meisje 20 bath om dat te doneren in de kist voor de Monnik maar het meisje dacht dat de Monnik echt was en wilde het hem geven.

'518331' door LRison '518331' door LRison

ThailandNan

ThailandNan

Rijstvelden in de...b

LRison

De provincie Nan in het noorden tegen de grens van Laos is een groot berggebied,op de plateau's tussen de bergen wordt zoals hier bij de plaats To Pua volop rijst verbouwd het water voor de akkers wordt vanuit de rivieren naar het veld geleid,na de oogst wordt het stro meestal op het land verbrand de as dient als mest voor de planten.

'522780' door LRison '522780' door LRison

ThailandNan

ThailandNan

Wat Ming Muang.

LRison

Wat Ming Muang in de stad Nan in het noorden is één van Tempels die je gezien moet hebben, in 1857 gebouwd en van binnen en buiten gebeeldhout in wit stukwerk met figuren en situaties uit het verleden ervoor staat een Ubosot (soort tempeltje) met daarin de City pillar (het middelpunt van de stad met daarin de oprichtings documenten van de stad.

Laat kaart zien