Birma Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Dit moet je weten over de genocide in Myanmar

Gepubliceerd: 05 sep 2017 0
Sinds Myanmar zich vanaf 2011 mondjesmaat openstelde voor toeristen, is het Aziatische land populair dan ooit. Maar terwijl backpackers en rondreizigers genieten van al het moois, is aan de andere kant van het land een complete bevolkingsgroep – de islamitische Rohingya – op de vlucht voor het militaire regime. Deze video van NOS op 3 vat de gebeurtennisen goed samen.
 
Bron: NOS op 3, Facebook


deel dit artikel met je vrienden:

Meer Birma artikelen

Wat een sprookje: Dronebeelden van Myanmar

Wat een magische bestemming, Myanmar. De tempels van Bagan reiken zover als de horizon. Kijk zelf maar hoe adembenemend deze omgeving is!

Wat een magische bestemming, Myanmar. De tempels van Bagan reiken zover als de horizon. Kijk zelf maar hoe adembenemend deze omgeving is!

BirmaBagan
Myanmar - De poorten die nooit op slot gaan

De straten van Myanmar zien rood van de monniken en novices. Dit land met zijn militaire regime waar mensenrechten geregeld worden geschonden, heeft zo’n 500.000 monniken en 75.000 boedhistische nonnen. Waarom kiezen hier zoveel mensen ervoor om monnik of non te worden?

De straten van Myanmar zien rood van de monniken en novices. Dit land met zijn militaire regime waar mensenrechten geregeld worden geschonden, heeft z...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.