Birma Artikelen & Blogs

Video

Wat een sprookje: Dronebeelden van Myanmar

Gepubliceerd: 31 jul 2016 0
Wat een magische bestemming, Myanmar. De tempels van Bagan reiken zover als de horizon. Kijk zelf maar hoe adembenemend deze omgeving is!


Bagan is een oude stad gelegen in de Mandalay van Myanmar. Tijdens het koninkrijk van de 11e tot de 13e eeuw werden meer dan 10.000 boeddhistische tempels, pagodes en kloosters gebouwd in de Bagan vlakten. Op dit moment zijn er nog zo’n 2200 tempels en pagodes overgebleven. Een heel bijzondere omgeving om je in te bevinden zoals je in de video kunt zien.


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer Birma artikelen

Dit zijn onze favoriete reisontdekkingen van 2018

Columbus gaat altijd voor de meest ongerepte en avontuurlijkste plekken op aarde, ver weg, dichtbij en voor elk budget. Ook in 2018 hebben we weer een aantal onbekende bestemmingen mogen ontdekken, weg van de massa.

Columbus gaat altijd voor de meest ongerepte en avontuurlijkste plekken op aarde, ver weg, dichtbij en voor elk budget. Ook in 2018 hebben we weer een...

5x inspirerende reisvideo’s van Zuidoost-Azië

Oh oh, we voelen de reiskriebels alweer opborrelen! Zin om een paar minuten helemaal weg te dromen bij deze bloedmooie beelden van de gaafste locaties in Zuidoost-Azië?

Oh oh, we voelen de reiskriebels alweer opborrelen! Zin om een paar minuten helemaal weg te dromen bij deze bloedmooie beelden van de gaafste locaties...