Oost Mongolie visum

Als je op reis gaat naar Oost Mongolie, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Oost Mongolie nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Oost Mongolie heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Oost Mongolie bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Oost Mongolie overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Oost Mongolie gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Oost Mongolie

Beste foto's & tips van Oost Mongolie

'208954' door Dapau '208954' door Dapau

MongoliëOost Mongolie

MongoliëOost Mongolie

Pure

Dapau

In onze zomer is het in Mongolië regentijd. Ondanks dat je wel eens een plensbui over je heen krijgt en dat de wegen hier en daar wat slecht begaanbaar zijn is het toch absoluut aan te raden om in dit seizoen het land te bezoeken. De Mongoolse lucht is zo puur en fris dat alle kleuren extra mooi overkomen. En als dan na een fikse bui de ondergaande zon nog even tevoorschijn komt om een paar regenboogjes tevoorschijn te toveren en er is niemand om je heen...alleen die ger in de verte...tja

'266162' door Dapau '266162' door Dapau

MongoliëOost Mongolie

MongoliëOost Mongolie

Nr 606

Dapau

Een van de jongste deelnemers aan de paardenrace over 10 km tijdens het Nadaam festival. Hij probeerde z'n paard stil te krijgen voor de foto. Hij had als een van de weinigen oog voor de camera en dacht wellicht via deze publiciteitsstunt de Nederlandse kranten te halen.

'241134' door Dapau '241134' door Dapau

MongoliëOost Mongolie

MongoliëOost Mongolie

Lichtshow

Dapau

Bizar toch dat op plekken waar geen stroom is toch mooie lichtshows plaatsvinden. Dit spektakel speelde zich af in Terelj National Park ten noordoosten van de hoofdstad waar we verbleven bij boer Bert. (hier gaan we nog een tip over plaatsen)

Laat kaart zien