| 8.6 / 10 (86 reviews)

Maleisië Reisadvies

Voor een plezierige en veilige vakantie naar Maleisië, is het belangrijk op de hoogte te zijn van het actuele reisadvies, Dat wij hieronder geven. Want iedereen wil natuurlijk veilig op reis! Daarom is het belangrijk om te weten of Maleisië een veilige bestemming is. Het ministerie van buitenlandse zaken geeft op basis van de actuele situatie aan of er een positief reisadvies Maleisië is of een negatief reisadvies Maleisië. Let er bij je reisvoorbereiding goed op in welke regio’s van Maleisië dit advies geldt. Deze hoeft niet overal hetzelfde te zijn. Doel van dit reisadvies is om je te informeren over de veiligheid in Maleisië. De veiligheid heeft onder meer betrekking op het aantal misdrijven, demonstraties en rellen, de verkeersveiligheid, actuele noodsituaties door natuurrampen, gevechten tussen bevolkingsgroepen en oorlog. Ook veiligheidsrisico’s met betrekking tot ziektes en gezondheid en epidemieën worden in dit reisadvies meegenomen.

Actueel reisadvies Maleisië

Voor Maleisië geldt een positief reisadvies. Reis alleen als het noodzakelijk is naar de oostelijke kuststrook van Sabah en de oostelijke eilanden.

Dit advies wordt dagelijks bijgewerkt. Je blijft echter zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw reis. Wij zijn niet aansprakelijk voor mogelijke problemen veroorzaakt door informatie op deze site! Zie hier het actuele reisadvies voor Maleisië van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wil jij graag je reisfotografie naar een hoger niveau tillen? Bestel hier de Columbus Travel Reisfotografiespecial voor maar € 7,50
Wil jij graag je reisfotografie naar een hoger niveau tillen? Bestel hier de Columbus Travel Reisfotografiespecial voor maar € 7,50

Praktische informatie


Ook handig om te weten

De hoofdstad van Maleisië is Kuala Lumpur.
Aantal inwoners in Maleisië: 22 miljoen.
Oppervlakte van Maleisië: helft van Frankrijk.
De reistijd naar Maleisië is 12:50.
Gesproken Talen in Maleisië: Maleisisch.
Aanvlieghaven(s) van Maleisië: Kuala Lumpur (KUL).