Vientate omgeving malaria

Is er malaria in Vientate omgeving en wat zijn de malaria gebieden Vientate omgeving? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Vientate omgeving, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Vientate omgeving. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Vientate omgeving verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Vientate omgeving om te zien of jouw Vientate omgeving reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Vientate omgeving is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Vientate omgeving

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Vientate omgeving.  

Informatie over Vientate omgeving

Beste foto's & tips van Vientate omgeving

'435332' door Dennisvandesande '435332' door Dennisvandesande

LaosVientate omgeving

LaosVientate omgeving

Luchtballon vaart ove

Dennisvandesande

Na een intensieve kayaktocht genoot ik van het prachtige uitzicht aan de rand van rivier Nam Song. Op de achtergrond zie je een aantal grotten.

'307966' door willemein '307966' door willemein

LaosVientate omgeving

LaosVientate omgeving

Op de hurken

willemein

Op de hurken, heb ik bij de foto gezet hoe krijgen mensen dat voor elkaar, zo ook deze dame niet de jongste meer, al is het moeilijk om haar leeftijd in te schatten, het voor elkaar krijgt om zo te zitten, knap vind ik!!

'387783' door daviddevries '387783' door daviddevries

LaosVientate omgeving

LaosVientate omgeving

Veld

daviddevries

In Vang Vieng een ballonvaart gemaakt. Fantastisch om te doen. Hier vlogen we overheen. De meeste mensen op de grond hebben niet in de gaten dat de ballon overvliegt.

Laat kaart zien